Onze diensten.

Met welke diensten kunnen we je helpen?

Home > Diensten

Diensten waar we je mee kunnen helpen.

Een website is meer dan alleen een online visitekaartje. Het laat zien wat je als bedrijf of ondernemer te bieden hebt. Het straalt je expertise uit. En daarbij kan het een hele goede manier zijn om klanten binnen te halen, mits je het goed aanpakt. Je site moet pakkend zijn. Het moet vertrouwen wekken en ervoor zorgen dat je klanten actie ondernemen. Daar kunnen wij je bij helpen. Wij creëren aantrekkelijk webdesign vanuit het Westland. Met een aantal jaren ervaring op het gebied van grafische vormgeving helpen wij jouw bedrijf graag verder. We schudden niet alleen de hand nadat je website online staat. We zullen je ondersteunen en adviseren zodat jij betere resultaten uit je website kunt halen. 

Websites

WordPress websites die nieuwe klanten voor je binnenslepen.

Onze specialiteit ligt bij het ontwerpen en ontwikkelen van websites. Combineer jouw wensen met ons oog voor vormgeving, en wij zetten zo dé perfecte website in elkaar. Wij zorgen ervoor dat de site gebruiksvriendelijk is en een sterke uitstraling heeft. De website zal vertrouwen wekken en op alle apparaten toegankelijk zijn.

Vormgeving

Unieke vormgeving om je bedrijf te onderscheiden.

Toevallig ook wel toe aan vernieuwing van je huisstijl? Geen probleem! Wij bieden je de mogelijkheid om bij ons de vormgeving te laten maken. We helpen je graag aan een sterk logo en een unieke huisstijl. Zo laat je een goede eerste indruk achter bij je klanten. Daar helpen we je natuurlijk graag bij!

Fotografie

Professionele fotografie om jouw expertise uit te stralen.

Wil je nieuwe foto’s voor op je website van bijvoorbeeld de voorgevel van je bedrijf? En heb je daar zelf de apparatuur niet voor? Geen zorgen! Wij zijn handig met zowel computers als camera’s, en kunnen als aanvullende dienst bij je langskomen voor een leuke fotoshoot. Zo kun je meteen weer een aantal jaar vooruit met actuele foto’s.

Webshops

Online webshop waar je klanten op kunnen bestellen.

Ben je een klein bedrijf, en wil je eigenlijk een online webshop starten? Geen probleem! Wij maken kleine webshops die bijdragen aan jouw manier van verkopen. Ontvang meldingen via de email en stel in wat de verzendmethodes zijn. Alleen ophalen, of verzend je het zelf? Zeg het maar. Wij kunnen het voor je regelen!

Webhosting

Veilig en snel je website hosten voor maximale uptime.

Wij zorgen ervoor dat je website online komt te staan. We hosten onze websites op onze eigen server, zodat we maximale controle hebben. Daarbij zorgen wij ervoor dat de website altijd up-to-date blijft en dat de website goed beveiligd is. Heb je al een actuele website en/of domein? Geen probleem, deze kunnen wij voor je overzetten!