Fotografie Westland

Fotografie Westland voor professionele bedrijfsfoto's.

Waarom je bedrijfsfoto's laten maken bij MUWE?

Onze focus ligt bij digitale producten. Wij houden ervan om creatief bezig te zijn. We zijn graag buiten en zoeken altijd creatieve manieren om onderwerpen in beeld te brengen.

Met onze kwalitatieve fotocamera's komen wij langs op locatie om foto's te maken. Dit kunnen bijvoorbeeld foto's zijn van het personeel of het pand. Wij staan voor alles open, dus wees niet bang om je ideeën te delen. We helpen je namelijk graag!

fotograaf westland

Professionele foto's voor je bedrijf.

De voordelen van je fotografie laten maken in het Westland.

We zijn een lokaal bedrijf met een Westlandse insteek. Al

Een online shop laten maken die meerdere betaalmethodes kan accepteren is geen slecht idee! Wij kunnen ervoor zorgen dat jouw webshop verschillende betaalmethodes toestaat. Denk hierbij aan iDeal, PayPal of Creditcard.

Fotografie laten maken via ons stappenplan.

Wij maken alle foto’s volgens ons stappenplan. Zo weten we zeker dat we het meeste uit de fotografie kunnen halen!

Zodra wij op locatie zijn aangekomen zullen we eerst met elkaar de ideeën bespreken. Hoe zie jij het voor je? Heb je al ideeën of twijfel je nog? We zullen samen kijken wat het beste past bij jouw bedrijf. Zodra we een plan hebben gaan we aan de slag!

Het idee is er. Deze gaan we meteen uitvoeren. Wij nemen zelf onze fotocamera's mee. Het enige waar je zelf voor moet zorgen is een locatie en eventueel materiaal. Ben je bijvoorbeeld een bloemist? Dan is het leuk om een bosje bloemen bij de hand te hebben! Wij maken na de fotoshoot een collectie van de beste foto's en deze sturen we naar je op.

Wil je na de fotoshoot je foto's laten nabewerken? Geen probleem! Wij zijn thuis in alle creatieve programma's van Adobe. We kunnen jouw foto's op professionele wijze nabewerken. Wil je bijvoorbeeld dat het contrast  wordt verhoogd? Doen we. Springt de kleur niet genoeg uit de foto? Ook dat kunnen we aanpassen. Wij maken de foto's volledig naar wens. Zodra de foto's klaar zijn sturen we ze opnieuw naar je op.

Bedrijven die je voor zijn gegaan.

We hebben al een aantal mooie projecten mogen realiseren!

Kom een bakkie doen!

Vrijblijvend een bakkie doen met MUWE Fotografie Westland? Neem contact met ons op! We zijn altijd telefonisch bereikbaar of via ons e-mailadres info@muwe.nl. 

thijs mulder muwe websites

Klanten aan het woord.

peter-mulder

Voor een jonge en frisse blik op websites, vormgeving en fotografie ben je hier aan het juiste adres. Heel goed!

Peter Mulder

Mulderonline b.v.

Neem vrijblijvend contact op.

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op!