Vormgeving laten maken.

Unieke vormgeving laten maken om jouw bedrijf te onderscheiden in het Westland.

Home  >  Diensten  >  Vormgeving

Waarom jouw vormgeving laten maken bij MUWE?

Begint je huisstijl te verouderen? Of gewoon toe aan vernieuwing van je huisstijl? Dat kan! Ieder bedrijf heeft af en toe een opfrisbeurt nodig om bij de tijd te blijven. Wij bieden de mogelijkheid om een nieuwe huisstijl te ontwikkelen. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van grafische vormgeving kunnen we jouw bedrijf helpen aan een professionele en frisse huisstijl waar je jaren mee vooruit kunt.

Sterke basis voor je bedrijf

Professionele uitstraling

Passend bij jouw bedrijf

Gericht op jouw doelgroep

5+ jaar grafische ervaring

Transparant en heldere communicatie

Vraag kosteloos een vrijblijvende offerte aan

Logo

Een sterk logo die jouw bedrijf een sterke uitstraling geeft.

Je logo is een belangrijk onderdeel van jouw bedrijf. Hieraan zal je bedrijf herkend worden. Zorg ervoor dat jouw logo een goede eerste indruk maakt. Klanten zullen je hier immers aan herkennen!

Huisstijl

Een unieke huisstijl om je bedrijf te onderscheiden.

Je huisstijl is net zo belangrijk als je logo. Je huisstijl moet ervoor zorgen dat je bedrijf professionaliteit uitstraalt, maar het moet je doelgroep ook aanspreken. Dit is belangrijk voor je bedrijf, ook als je niet online aanwezig bent!

Drukwerk

Professioneel drukwerk om ook offline sterk op de kaart te staan.

Drukwerk zoals flyers, visitekaartjes of brochures zijn nog steeds enorm belangrijk. Ook offline is het nog steeds belangrijk om je informatie over te brengen.

Hoe wij te werk gaan.

Je vormgeving laten maken volgens dit stappenplan.

1. Kennismaking

Om het proces af te trappen beginnen we met een kennismakingsgesprek. Dit kan telefonisch, of bij jou op locatie. Wat zijn je doelen? Wat wil je uitstralen? En wat verwacht je van ons? Op deze manier kunnen we elkaar leren kennen. Bij interesse wordt er na afloop een offerte opgesteld. Deze zullen we naar je opsturen.

2. Concept ontwikkeling

Overtuigd na het kennismakingsgesprek? En akkoord met de offerte? Dan gaan wij aan de slag met de ontwikkeling van het concept! Wij zullen een drietal concepten maken voor jouw bedrijf. Met deze voorstellen bepalen we samen welke het meeste aanspreekt. Je kunt ook meteen feedback geven, zodat wij daarmee aan de slag kunnen. Samen zorgen we voor een duidelijke richtlijn voor jouw vormgeving!

3. Definitieve ontwikkeling

Is het concept helemaal naar wens? Top! Dan gaan wij nu aan de slag om jouw vormgeving helemaal compleet te maken. Wij zetten de puntjes op de i, en zullen je een seintje geven als alles af is. Bij eventuele feedback zullen wij natuurlijk de laatste aanpassingen maken, en je vormgeving is klaar voor gebruik!

4. Bestanden opleveren

Je vormgeving is klaar! Nu de laatste stap: wij sturen de bestanden naar je op. Zodra alles af is, sturen wij je alle bestanden op die je nodig hebt. Zo heb je alle bestanden in huis, en heb je alle controle over je eigen vormgeving! Bij ontbrekende bestanden of verkeerde versies e.d. kun je die natuurlijk altijd opvragen.

Bedrijven die je voor zijn gegaan.

Deze bedrijven hebben ons de vormgeving laten maken.

Plandekapper logo

Een greep uit ons werk.

Klanten die ons de vormgeving hebben laten maken.

Bekijk al onze projecten.