Webhosting Westland.

Veilig en snel je website online met een eigen domein.

Waarom Webhosting Westland?

Wil je je website laten maken en hosten in het Westland? Geen probleem, wij helpen je! Om je website online te krijgen en zichtbaar te maken moet deze op een server staan. Deze server koppelt jouw website aan je eigen unieke domeinnaam.

Ook moet je site veilig en snel zijn. Daarom is het van belang om een goede hosting te hebben! Iedere site die wij maken zetten we op onze eigen server (VPS). We maken ook gelijk een domeinnaam voor je aan met de juiste instellingen en certificaten.

website laten hosten westland

Start je digitale avontuur.

De voordelen van je website laten hosten in het Westland.

Wij registreren voor jou een nieuwe domeinnaam waar we je website aan koppelen. Deze zetten we vervolgens op onze server. Je site komt hierdoor online te staan en is dus zichtbaar voor iedereen op het internet.

Zodra wij jouw domein geregistreerd hebben kunnen we zakelijke e-mailadressen voor je aanmaken. Zo kun je bijvoorbeeld e-mailboxen aanmaken voor je medewerkers om alles gestructureerd te houden.

Website laten hosten volgens ons stappenplan.

Wij hosten iedere website volgens ons stappenplan. Zo weten we zeker dat alles op de juiste manier aangemaakt wordt!

Geen idee hoe webhosting in zijn werking gaat? Dat begrijpen we volledig. Laat ons het werk uit handen nemen. Wij maken een unieke domeinnaam voor je aan bij onze hosting. Een voorbeeld van een domeinnaam is bijvoorbeeld www.muwe.nl. Zodra deze is aangemaakt zetten we hier meteen SSL beveiliging op. Dit is een certificaat dat ervoor zorgt dat de verbinding tussen jouw browser en de server beveiligd is.

Nu we een domein hebben geregistreerd bij onze hosting, kunnen we e-mailboxen gaan aanmaken. Bijvoorbeeld naam@muwe.nl. Dit is handig, want je kunt meteen je e-mail organiseren en gescheiden houden. Zo blijft het overzichtelijk! Deze optie is optioneel.

Zodra je domein is geregistreerd, kun je binnen een aantal dagen je website online zetten. Wij doen dit door middel van een WordPress installatie. Het voordeel van WordPress is dat jij zelf ook je website kunt aanpassen, mocht dit nodig zijn. Je website staat dus binnen korte tijd al online!

Nadat je domein geregistreerd is zorgen wij voor het onderhoud. Wij zorgen dat alles zo snel en veilig mogelijk blijft. Daarbij updaten we de software regelmatig om up-to-date te blijven.

Bedrijven die je voor zijn gegaan.

We hebben al een aantal mooie projecten mogen realiseren!

Kom een bakkie doen!

Vrijblijvend een bakkie doen met MUWE Webhosting Westland? Neem contact met ons op! We zijn altijd telefonisch bereikbaar of via ons e-mailadres info@muwe.nl. 

thijs mulder muwe websites

Klanten aan het woord.

peter-mulder

Voor een jonge en frisse blik op websites, vormgeving en fotografie ben je hier aan het juiste adres. Heel goed!

Peter Mulder

Mulderonline b.v.

Neem vrijblijvend contact op.

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op!