Webhosting Westland.

Website laten hosten in het Westland. Snel en veilig.

Home  >  Diensten  >  Webhosting

Waarom een website laten hosten bij MUWE?

Wil je je website laten hosten in het Westland? Geen probleem, wij helpen je! Om je website online te krijgen en zichtbaar te maken moet deze op een server staan. Deze server koppelt jouw website aan je gekoppelde domeinnaam. Ook moet je website snel en veilig zijn. Daarom is het van belang om goede hosting te hebben! Iedere website die wij maken zetten we op onze server. We maken ook gelijk een domeinnaam voor je aan met de juiste beveiligingen en certificaten.

Snelle en veilige webhosting

Domeinnaam maken

SSL Beveiliging

E-mailadressen aanmaken

Website overzetten mogelijk

Transparant en heldere communicatie

Webhosting

E-mailadressen

SSL beveiliging

Domeinregistratie

Vraag kosteloos een vrijblijvende offerte aan

Hoe wij te werk gaan.

Je website laten hosten? Zo werkt het.

1. Domeinnaam aanmaken

Geen idee hoe webhosting in zijn werking gaat? Dat begrijpen wij volledig. Laat ons het werk uit handen nemen. Wij maken een domeinnaam voor je aan bij onze hosting. Een voorbeeld van domeinnaam is bijvoorbeeld www.muwe.nl. Zodra deze is aangemaakt, zetten we hier meteen SSL beveiliging op. Dit is een verplicht certificaat dat ervoor zorgt dat de verbinding tussen jouw browser en de webserver beveiligd is.

2. E-mailadres aanmaken

Nu we een domein hebben bij onze hosting, kunnen we e-mailadressen aanmaken. Bijvoorbeeld naam@jouwbedrijf.nl. Dit is handig, want je kunt meteen voor elke werknemer een eigen e-mailadres aanmaken. Zo blijft het overzichtelijk!

3. Website koppelen

Zodra je domein aangemaakt is, kun je eigenlijk meteen je website online zetten. Wij doen dit door middel van WordPress. We installeren WordPress op je domein, en maken je website. Het voordeel hiervan is dat jij zelf ook je website kunt aanpassen. En als kers op de taart: je hoeft geen programmeer kennis te hebben!