Website laten maken.

Wij maken websites die effectief zijn en jouw bedrijf een unieke en sterke uitstraling geven.

Home  >  Diensten  >  Websites

Waarom een website laten maken bij MUWE?

Een nieuwe website laten maken is altijd spannend. Dat begrijpen wij! Je website is immers meer dan alleen een online visitekaartje. Het laat zien wat je als bedrijf  te bieden hebt. Het straalt je expertise uit. En daarbij kan het een hele goede en simpele manier zijn om potentiële klanten binnen te halen. Je site moet dus pakkend zijn. Het moet vertrouwen wekken en ervoor zorgen dat je klanten actie ondernemen. Daar kunnen wij je bij helpen. Wij schudden niet alleen de hand nadat je website online staat. Ook zullen we je ondersteunen en adviseren zodat jij betere resultaten uit je website kunt halen.

Professionele WordPress website

Volledig op maat gemaakt

Geschikt voor alle apparaten

Eenvoudig zelf aan te passen

Goed vindbaar in Google

Veilig en snel

Transparant en heldere communicatie

Vraag kosteloos een vrijblijvende offerte aan

Hoe wij te werk gaan.

Je website laten maken volgens dit stappenplan.

1. Kennismaking

Om het proces af te trappen beginnen we met een kennismakingsgesprek. Dit kan telefonisch, of bij jou op locatie. Wat zijn je doelen? Wat wil je bereiken met je website, wat verwacht je van ons? Op deze manier kunnen we elkaar leren kennen. Bij interesse wordt er na afloop een offerte opgesteld. Deze zullen we naar je opsturen.

2. Website ontwerpen

Overtuigd na het kennismakingsgesprek? En akkoord met de offerte? Dan gaan we verder met de tweede stap! Eerst gaan wij aan de slag met het ontwerp van jouw website. Dit doen wij in Adobe XD, een professioneel programma om prototypes te ontwikkelen. Hierna zullen wij binnen 2 weken een conceptversie van jouw website opsturen. Let op: wij hebben van tevoren materiaal nodig om te gebruiken op de website. Denk hierbij aan afbeeldingen, teksten en de huisstijl.

3. Website ontwikkelen

Onder de indruk van je ontwerp? Dat is mooi! De volgende stap is de ontwikkeling van jouw website. We maken hiervoor een aparte, online omgeving. Zo kan jouw actuele website online blijven staan, terwijl wij je nieuwe website bouwen. We zullen je een seintje geven als de website af is. Je kunt dan je website bekijken, zodat wij eventuele feedback kunnen verwerken.

4. Website online zetten

Helemaal tevreden met je website? Top! Dan kunnen wij nu de website live gaan zetten. Hiervoor gebruiken wij een veilige plugin om alles over te zetten, zodat alles vlekkeloos verloopt. Nadat we de website live hebben gezet controleren we nog even of alles goed is gegaan tijdens het overzetten van je website. Je website is live!

Bedrijven die je voor zijn gegaan.

Deze bedrijven hebben ons een website laten maken.

RYM logo
Plandekapper logo

Een greep uit ons werk.

Klanten die ons een website hebben laten maken.

Bekijk al onze projecten.