Home  >  Over 

Over MUWE.

Aangenaam! Mijn naam is Thijs Mulder, oprichter en eigenaar van MUWE. Vanuit De Lier in het Westland houd ik me bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites. Daarbij richt ik me ook op gerelateerde diensten, zoals vormgeving en fotografie. Vanaf 2020 ben ik me naast mijn studie gaan richten op het opzetten van mijn eigen bedrijf. We zijn dus nog een jong bedrijf!

Thijs Mulder

Onze kernwaarden

No-nonsense mentaliteit

Onze focus ligt altijd bij de kern en wij houden van efficiëntie. We zijn transparant en houden van heldere communicatie: we houden van korte lijntjes!

Resultaatgericht

Jouw website moet er niet alleen strak uitzien, maar natuurlijk ook resultaat behalen. Wij zullen je website maximaal optimaliseren voor het allerbeste resultaat.

Persoonlijk contact

Een vast contactpersoon. Zo weet je altijd met wie je te maken hebt, en kunnen we jou nog sneller helpen. We staan zowel doordeweeks als in het weekend voor u klaar.

Proactieve houding

Vanuit onze ervaring en creativiteit komen wij altijd met onze eigen input. Niet alleen tijdens, maar ook na het ontwikkelproces. Zo kunnen we jou het beste van dienst zijn.

Bedrijven die je voor zijn gegaan.

Deze bedrijven hebben ons een website laten maken.

RYM logo
Plandekapper logo