Wat we doen.

Bij MUWE onderscheiden we ons door meerdere diensten uit verschillende vakgebieden aan te bieden, met als uitgangspunt ijzersterk webdesign dat resulteert tot een vertrouwde, unieke uitstraling. Dit doen wij zodat de klant alles onder één dak geregeld heeft. Dat is gemakkelijk, snel, scheelt kosten en we werken met korte lijntjes!

Onze diensten.

Websites.

Onze specialiteit ligt bij het ontwerpen en ontwikkelen van websites. Combineer jouw wensen met ons oog voor vormgeving, en wij zetten zo dé perfecte website in elkaar. Wij zorgen ervoor dat de site gebruiksvriendelijk is en een sterke uitstraling heeft. De website zal vertrouwen wekken en op alle apparaten toegankelijk zijn.

Webshops.

Ben je een klein bedrijf, en wil je eigenlijk een online webshop starten? Geen probleem! Wij maken kleine webshops die bijdragen aan jouw manier van verkopen. Ontvang meldingen via de email en stel in wat de verzendmethodes zijn. Alleen ophalen, of verzend je het zelf? Zeg het maar. Wij kunnen het voor je regelen!

Vormgeving.

Toevallig ook wel toe aan vernieuwing van je huisstijl? Geen probleem! Wij bieden je de mogelijkheid om bij ons de vormgeving te laten maken. We helpen je graag aan een sterk logo en een unieke huisstijl. Zo laat je een goede eerste indruk achter bij je klanten. Daar helpen we je natuurlijk graag bij!

Webhosting.

Wij zorgen ervoor dat je website online komt te staan. We hosten onze websites op onze eigen server, zodat we maximale controle hebben. Daarbij zorgen wij ervoor dat de website altijd up-to-date blijft en dat de website goed beveiligd is. Heb je al een actuele website en/of domein? Geen probleem, deze kunnen wij voor je overzetten!

Fotografie.

Wil je nieuwe foto’s voor op je website van bijvoorbeeld de voorgevel van je bedrijf? En heb je daar zelf de apparatuur niet voor? Geen zorgen! Wij zijn handig met zowel computers als camera’s, en kunnen als aanvullende dienst bij je langskomen voor een leuke fotoshoot. Zo kun je meteen weer een aantal jaar vooruit met actuele foto’s.

Website laten vernieuwen?

Website laten maken Westland.