Welkom in The Digizone!

the digizone post
Welkom op onze blog, genaamd The Digizone! Met de Digizone willen wij jou regelmatig op de hoogte brengen van nieuwe informatie omtrent ons bedrijf. Maar uiteraard willen we ook graag onze kennis met je delen. Zo kun jij hier meer leren over websites, design en gerelateerde onderwerpen. Welkom in The Digizone!

Het is eindelijk zo ver. We hebben lange tijd met dit idee in ons hoofd gezeten, maar omdat de prioriteit eerst lag bij het ontwikkelen van onze nieuwe website is het er niet van gekomen. Maar na lange tijd is ‘ie hier dan toch echt: The Digizone! Dé plek waar jij meer kunt leren over de digitale wereld. Zo kun jij meer leren over de digitale wereld en kun je wellicht nieuwe ideeën toepassen in je eigen bedrijf. Uiteraard kun je bij vragen altijd contact met ons opnemen!

Wat kan ik hier leren?

Wij willen zo veel mogelijk van onze digitale kennis met jou delen. We willen hier zo transparant mogelijk in zijn. De onderwerpen kiezen we zorgvuldig uit, zodat het overzichtelijk en waardevol blijft. Zo kunnen wij de beste blogs blijven schrijven en kun jij er het meeste van leren! Alvast een disclaimer: wij schrijven alles vanuit ons eigen perspectief. Iedereen pakt verschillende onderwerpen op een andere manier aan. Het kan dus voorkomen dat je ergens anders een artikel leest die bepaalde dingen nét even iets ander aanpakt. Maar geen zorgen, we zullen voornamelijk bij de feiten blijven. 😉

Hieronder een kort overzicht van de onderwerpen die we in The Digizone gaan behandelen:

  • Websites
  • Webshops
  • UX / UI design
  • Grafische ontwerp
  • Social media
  • WordPress
  • Ons bedrijf

Dit zijn een aantal onderwerpen waar we jou graag meer over willen leren. We zullen het zo simpel mogelijk proberen te houden zodat het voor iedereen te begrijpen is, ook als je weinig tot geen technische kennis hebt. We gaan daarom ook niet te diep in op alle technische details, maar houden het eenvoudig. Zo kan iedereen er iets van leren en hopelijk toepassen in zijn/haar bedrijf!

the-digizone-muwe-blog

We hopen dat je veel plezier hebt en vooral veel leert van onze blog posts. Mocht je contact met ons willen opnemen, kan dat natuurlijk ook altijd. Je kunt de contactmogelijkheden terugvinden op onze contactpagina. Voor nu, tot de volgende post!

Deel deze post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Meer leren?

Neem contact op. Wij staan altijd voor je klaar!